Hodnocení obchodu

4,9 103 hodnocení
5
98x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
RS Avatar autora Renata Harazim Steele | 29.2.2024
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 29.2.2024
Vážená paní Harazim Steele, rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za krásnou recenzi. Velmi si toho vážíme a jsme moc rádi, že jste byla po všech stránkách spokojená. Doufáme, že i nadále budete naše produkty objednávat. Tým Bottega Verde
LD Avatar autora Lenka Danilišin | 27.2.2024
Přehledná možnost objednání, skvělá rychlost doručení.
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 29.2.2024
Vážená paní Danilišin, děkujeme Vám za krásnou recenzi. Jsme moc rádi, že jste byla spokojená s přehledností objednání i rychlostí doručení. Budeme se těšit na Vaši příští objednávku. Tým Bottega Verde
PT Avatar autora Petra Tichá | 27.2.2024
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 29.2.2024
Vážená paní Tichá, rádi bychom Vám poděkovali za krásné hodnocení, kterého si velmi ceníme. Budeme rádi, pokud si i příště u nás objednáte a stanete se naší pravidelnou odběratelkou. Tým Bottega Verde
MS Avatar autora Michaela Sekulová | 24.2.2024
Objednávala jsem vaše produkty už po několikáté a jsem jako vždy velice spokojená. Mohu všem vřele doporučit. Objednávka byla vyřízena rychle.
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 29.2.2024
Vážená paní Sekulová, děkujeme Vám za krásné hodnocení a velmi milá slova. Velmi si toho vážíme. Jsme potěšeni, že jste naší pravidelnou klientkou a objednáváte si u nás pravidelně. Budeme se snažit, aby jste vždy byla spokojená a mohli jsme Vás i nadále potěšit kvalitním a zajímavým zbožím. Tým Bottega Verde
JS Avatar autora Jarmila Simonová | 19.2.2024
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 22.2.2024
Vážená paní Simonová, děkujeme Vám za krésnou recenzi, kterou jste nás ocenila. Velmi si toho vážíme a určitě nás potěší Vaše případná další objednávka. Tým Bottega Verde
EG Avatar autora Eva Glocová | 19.2.2024
Rychlé dodání,celková spokojenost.
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 21.2.2024
Vážená paní Glocová, rádi bychom Vám poděkovali za krásné hodnocení a milá slova. Jsme potěšeni, že jste spokojená s rychlostí dodání i celkově s produkty a také nás velmi těší, že si pravidelně objednáváte tuto kvalitní přírodní kosmetiku. Tým Bottega Verde
IR Avatar autora Ilona Rubišová | 19.2.2024
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 22.2.2024
Vážená paní Rubišová, děkujeme Vám za krásnou recenzi, které si velmi vážíme. Budeme moc rádi, pokud si u nás opět kosmetiku objednáte. Tým Bottega Verde
OB Avatar autora Olga Bezulyk | 18.2.2024
Všechno na nejvyšší úrovni.
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 22.2.2024
Vážená paní Bezulyk, děkujeme Vám za krásnou recenzi, které si velmi vážíme. Jsme rádi, že jste shledala vše na nejvyšší úrovni. Toto je cílem našeho snažení. Jsme rádi, že jste naší zákaznici a i nadále se budeme snažit Vám poskytovat jen to nejlepší. Tým Bottega Verde
LB Avatar autora Liudmyla Boyko | 18.2.2024
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 22.2.2024
Vážená paní Boyko, rádi bychom Vám poděkovali za krásné hodnocení. Velmi nás potěšilo, že jste byla spokojená a budeme rádi, pokud se stanete naší pravidelnou zákaznicí. Tým Bottega Verde
MP Avatar autora Miloslav Polák | 17.2.2024
Velmi
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 21.2.2024
Vážený pane Polák, děkujeme Vám za krásnou recenzi, kterou si velmi považujeme. Potěšilo by nás, pokud byste se stal naším pravidelným zákazníkem a naše produkty Vám i nadále budou přinášet příjemný zážitek z používání. Tým Bottega Verde
ŠK Avatar autora Šárka Kreuzová | 17.2.2024
Velmi rychlé dodání, krásné zboží
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 21.2.2024
Vážená paní Kreuzová, rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za krásné hodnocení, kterého si velmi vážíme. Jsme moc rádi, že jste byla spokojená s produkty i rychlostí dodání. Budeme potěšeni, pokud se stanete naší pravidelnou odběratelkou. Tým Bottega Verde
AB Avatar autora Andrii Boršč | 17.2.2024
Celková spokojnost
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 21.2.2024
Vážený pane Boršč, rádi bychom Vám poděkovali za krásné hodnocení a milá slova. Velmi si toho vážíme. Jsme rádi, že jste byl spokojený a budeme se těšit na další objednávku. Tým Bottega Verde
Avatar autora Martina Šmerdová | 17.2.2024
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 21.2.2024
Vážená paní Šmerdová, děkujeme Vám za krásnou recenzi, která nás velmi potěšila. Budeme moc rádi, pokud si i příště objednáte některý z našich produktů. Tým Bottega Verde
MW Avatar autora Marta Wernerova | 17.2.2024
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 21.2.2024
Vážená paní Wernerová, děkujeme Vám za krásné hodnocení, kterého si velmi vážime. Jsme rádi, že jste byla spokojená a doufáme, že i přiště si u nás opět objednáte. Tým Bottega Verde
JK Avatar autora Jitka Kordová | 16.2.2024
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 21.2.2024
Vážená paní Kordová, rádi bychom Vám poděkovali za krásnou recenzi, kterou jste nás ocenila. Velmi nás to těší a budeme rádii, pokud se stanete naší pravidelnou zákaznicí. Tým Bottega Verde
Z Avatar autora Zdenka | 16.2.2024
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 21.2.2024
Vážená paní Zdenko, děkujeme Vám za krásnou recenzi, které si velmi vážíme. Jsme rádi, že jste byla po všech stránkách spokojená a budeme se těšit na další objednávku. Tým Bottega Verde
SJ Avatar autora Simona Jochová | 9.2.2024
Zkouším velice krátce, ale vypadá to na novou oblíbenou kosmetiku. Nedráždí, hydratuje a nádherně voní. Navíc rychlé dodání. Všechno na jedničku.
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 14.2.2024
Vážená paní Jochová, děkujeme Vám za krásné hodnocení a velmi milá slova. Jsme moc rádi, že jste spokojená s kvalitou kosmetiky. Můžeme jen potvrdit, že opravdu tato kosmetika nedráždí, velmi dobře hydratuje a krásně voní. I zákaznice, které mají problematickou pleť, jsou spokojené a hlásí nám dobré výsledky. Budeme potěšeni, pokud si u nás opět objednáte a stanete se naší pravidelnou odběratelkou. Tým Bottega Verde Tým Bottega Verde
ŠM Avatar autora Šárka Marková | 9.2.2024
Velký výběr zboží v dárkovém balení, kvalitní výrobky za přijatelnou cenu, skvělé jako dárky pro každou příležitost
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 14.2.2024
Vážená paní Marková, rádi bychom Vám poděkovali za krásnou recenzi, která nás velmi potěšila. Jsme moc rádi a vážíme si toho, že jste byla spokojená s výběrem produktů v dárkovém balení i jejich kvalitou a cenou. Budeme se velmi těšit na další objednávku. Tým Bottega Verde
BR Avatar autora Bohumila Rejžková | 8.2.2024
Krém je příjemný
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 14.2.2024
Vážená paní Rejžková, děkujeme Vám za krásné hodnocení, kterého si velmi vážíme. Jsme rádi, že krém na oční okolí vyhovuje a je příjemný. Budeme moc potěšeni, pokud si i příště u nás nakoupíte a vyzkoušíte třeba zase jiný produkt. Tým Bottega Verde
Š Avatar autora Šárka | 5.2.2024
Krásné vůně, dárek vždy potěší:)
T Avatar autora TiaPro, s.r.o. (Administrátor) 7.2.2024
Vážená paní Šárko, rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za krásné hodnocení a velmi milá slova. Moc nás těší, že u nás pravidelně nakupujete, líbí se Vám vůně i produkty i malá pozornost v objednávce. Budeme se snažit, aby vždy vše proběhlo na jedničku a byla jste stále spokojená. Tým Bottega Verde